Skip to content

Tilläggspaket

Låt oss förbättra er aktivitet ytterligare och skapa den ultimata Sherlocked-upplevelsen när ni lägger till ett eller flera av våra tilläggspaket.

Vi hjälper gärna till med att skräddarsy er upplevelse så att det passar ert schema och ert team perfekt. Tillsammans skapar vi ett idealiskt event och en oförglömlig upplevelse för dig och ditt företag!

Aperitif

Sätt en lyxig touch innan er upplevelse och avnjut ett uppfriskande glas mousserat vin som fördrink till er nervkittlande aktivitet.

Brunch

Sätt en lyxig touch innan er upplevelse och avnjut ett uppfriskande glas mousserat vin som fördrink till er nervkittlande aktivitet.

Middag

Vi erbjuder en varierad meny med utsökta rätter som kan avnjutas efter er aktivitet för ett perfekt avslut på er kväll.

Mingel

Med en förkärlek för professionell samt gästvänlig service åstadkommer vi ett fulländat och unikt företagsmingel där både dryck och snacks ingår i våra häpnadsväckande Sherlocked-miljöer.

Mingel XL

Mingla med medarbetare (eller varför inte bjuda in kunder?) före eller efter spel på Sherlocked. Med Mingel XL får ni aperitifer, snacks, ost- och delikatess.

Dessert

Sätt en söt eftersmak på ert besök och prova en eller flera av våra läckra desserter efter er aktivitet eller som ett extra delikat tillskott till ert middagspaket.

För att lägga till ett eller flera av ovan paket till din upplevelse eller aktivitet – fyll i nedan kontaktformulär eller slå oss en signal på 040-651 21 00!

Partnerskap

Kontakta oss

Skriv in dina uppgifter och ditt meddelande nedan
eller ring oss på 040-651 21 00 under vår telefontid.

Contact us

Enter your details and your message below
or call us at 040-651 21 00 during our phone hours.

Kontakt os

Indtast dine oplysninger og din besked nedenfor
eller ring til os på +46( 0)40-651 21 00 i løbet af vores telefontider.